HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ:
2 dkg tápiókagyöngy
0,6 dl víz
1,4 dl kókusztej
3 dkg eritrit
10 dkg vegyes erdei gyümölcs vagy málna
a tálaláshoz kevés kezeletlen
citrom reszelt héja
- Először a tápiókagyöngyöt áztasd 15 percre vízbe, ezalatt megszívja magát, megduzzad.
- Ezután öntsd hozzá a kókusztejet, langyosítsd fel, majd mehet hozzá az eritrit is.
- Alacsony lángon, folyamatosan kevergetve főzd addig a gyöngyöket, amíg átlátszóvá válnak. Ha ezt nehéz megállapítani, akkor kóstolgasd, a lényeg, hogy teljesen puhára főjenek a gyöngyök.
- Hűtsd langyosra a pudingot, és keverd hozzá a gyümölcsöket. Kissé törd össze őket benne, hogy szép színt adjanak a pudingnak.
- Kóstold meg, és ha szükséges, adj még hozzá eritritet.
TIPP: Kókusztejjel, eritrittel összekevert ToTut is tehetsz alá, így még izgalmasabb desszert lesz belőle.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése