2016. április 3., vasárnap

Ééés megérkezett a 10 bor, fogásonként 2-2 típus!

A BORVACSORA ÁRA: 14.990 Ft/fő helyett 
MOST 20% KEDVEZMÉNNYEL 11.990 Ft / fő!!!!!!!


Nemcsak az öt fogás, hanem a borok terén is ínyenc hedonisták leszünk. Nézzük gyorsan a teljes menüsort:

ELŐÉTEL: Bresaola sonkás tonhalkrémmel töltve, fekete retekkel, bazsalikommal és aszalt paradicsomos paleo bagettel 
* Kreinbacher Extra dry
* Gutman Rosé 2015


LEVES: Medvehagyma krémleves füstölt libamájjal és parmezánforgácsokkal
* Vabrik Rajnai rizling 2011
* Gedeon Arany Sárfehér 2014

FŐÉTELEK: 
Nagy aranymakrahal shimeji gombával, endíviával és sáfrányos-citromos mártással
* borbély Kéknyelű 2013
* Tóth Barnabás Hárslevelű 2012

ÉS
Osso bucco karfiolrizzsel, porchetta-val és sárga céklával
* Hertzka Siller 2014
* Gál Tibor Pinot Noir 2013

DESSZERT: Sós karamellkrém mandulamorzsával
* Disznókő száraz szamorodni 2006
* Disznókő édes szamorodni 2012


Az igényes borsort dr. Krajnyák András borszakértő-sommelier és Hégely Péter üzletvezető, borszakértő állította össze vendégeinknek. Ezen a téren is hedonisták leszünk, ugyanis fogásonként KÉT-KÉT BORBÓL döntheti el mindenki, szerinte melyik passzol hozzá jobban.


IDŐPONT: 2016.04.08. (péntek), 19 órától
HELYSZÍN: Árnyas Étterem és Kertvendéglő, XII., Diós Árok 16.


A BORVACSORA ÁRA: 
MOST 20% KEDVEZMÉNNYEL 11.990 Ft /fő!!!!!!!

AZ EST HÁZIASSZONYA: Posta Reni, a paleolit táplálkozás szakértője, aki nemcsak az egészséges, hanem a hedonista életmód nagykövete is Magyarországon. Mottója: tartós karcsúság és egészség, de koplalás nélkül, ízekkel, zamattal és frissességgel tele, melyet az eddig megjelent öt toplistás szakácskönyve és több száz, saját fejlesztésű receptje is bizonyít.

CSAK FOGLALÁSSAL RENDELKEZŐKNEK! Limitált a létszám, érdemes már most foglalni:

ASZTALFOGLALÁS: 

Tel: 06 1 212 5681 / arnyasetterem@gmail.com
Az ötfogásos menüsor mindenben tökéletesen megfelel az EREDETI paleolit étkezés alapszabályainak, erre háziasszonyunk, Posta Renáta személyesen felügyelt. A keménysajtokat sem fogyasztó vendégeink kérhetik a levest parmezánforgács nélkül is, ezt asztalfoglalásnál – vagy legkésőbb a vacsorára való érkezéskor - kérjük előre jelezni. 

Elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy az eddigi borpéntekek szenzációsra sikerültek, a BORSOR-ÉTELSOR kompozíciók és az étel-bor harmónia egy igazán egyedülálló, felejthetetlen kalandot ígér. Ráadásul az Árnyas Étterem tulajdonosa, Giber János egy paleo meglepetéssel is készül – annyit elárulunk, hogy a napszemüveg és a herfli főszerepet kap benne! 

VÁRUNK MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKET ÁPRILIS 8-ÁN!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése