Hozzávalók két tepsi tallérhoz:
5 tojás
20 dkg kókuszreszelék
10 dkg gesztenyeliszt
8 dkg eritrit
6 ek. holland vagy szerencsi kakaópor
0,5 dl víz
4 ek. kókuszzsír
1. lépés
A hozzávalókat a fenti sorrendben dolgozd össze.
2. lépés
A tésztából egy-egy evőkanálnyit halmozz sütőpapírral kibélelt tepsibe, és kézzel vagy a kanállal nyomkodd szét.
3. lépés
Előmelegített sütőben kb. 150 fokon süsd meg kb. 30 perc alatt.
Tipp:
- Ha kókusztej készítés után visszamaradt, nedves kókuszreszelékből készíted, akkor 15 dkg gesztenyelisztet adj hozzá.
- Ha csak a feléhez teszel feleannyi kakaóport, akkor variálhatod a kétféle tésztát összekeverve, ld. a fenti fotón.
- Mákszemekkel is megszórhatod a tetejét, nagyon passzol hozzá.